De waarde van sterke merken

Een sterk merk, geeft voorsprong en is van grote waarde. Iedere ondernemer zou graag beschikken over een sterk merk. Maar hoe doe je dat? Wij helpen je graag als jouw merk aandacht nodig heeft. Op basis van een diepgaande verkenning, een concept, het juiste design en een slim activatieplan helpen we jou met het ontwikkelen van je merk. Samen bepalen we de merkidentiteit en de strategische koers. Hier profiteer je zowel op korte als op lange termijn van.

Merkgids

In samenwerking met doorgewinterde marketingstrategen gaan we aan de slag met de bouwstenen van jouw merk. Welke persoonlijkheid heeft je merk, welke waarden en welke aantoonbare voordelen ten opzichte van concurrent x of y? We verkennen de horizon en plaatsen je merk op de juiste plek. We leggen dit zorgvuldig vast in een compact en helder leesbaar document, de merkgids.

Visuele merkidentiteit

Op basis van een zorgvuldige briefing gaan onze designers aan de slag met het visueel maken van jouw merk. Het concept komt tot leven in de visuele merkidentiteit. De juiste toon wordt gezet op basis van een beeldmerk, kleuren, beeldtaal en grafische stijl. Jouw merkidentiteit wordt vastgelegd in een merkboek.

Merkactivatie

Vandaag de dag zijn er ontelbare manieren om je merk te activeren. Maar hoe bepaal je wat de juiste weg is voor jouw merk? Gezamenlijk brengen we jouw doelgroep en hun klantreis in kaart. Op basis van de gevonden touchpoints gaan we je merk tot leven brengen. Dit vangen we in een marketingcommunicatieplan. Op basis van doelen en budget. We maken dit zo concreet mogelijk zodat we altijd kunnen bijsturen.