Online werken in een online wereld

Het ontwikkelen en activeren van merken gebeurt vandaag de dag vanuit een 360 graden view. Er zijn talloze plaatsen en momenten waarop je doelgroep te maken krijgt met je merk. Online media vormen hierin een belangrijk, zo niet, cruciaal onderdeel. Immers, je online presentatie is vaak het platform waarop jouw klant zich als eerste gaat bewegen. Als referentie, kennismaking, verdieping of zelfs aankoop.

Online marketing

Bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie zetten we jouw merk en publiek centraal. Wat is het zoekgedrag van jouw buyer persona’s en hoe zorgen we ervoor dat we in contact met hen komen? We werken vanuit een funnelgedachte en generen met online campagnes via social media, google adwords en display-advertising marketing- en salesqualified leads. We bouwen samen aan een contentstrategie waarbij we met inboundmarketing aantoonbare resultaten behalen en merken (ook) online laten groeien.

Webdesign

Een zorgvuldig ontwikkelde website vormt de basis voor succesvolle online marketing. Het ontwikkelen van een website start met een online analyse. Hoe gedraagt jouw publiek zich. Wat zijn relevante zoektermen en in welke behoefte kunnen wij voorzien? Hiermee leggen we vanaf het eerste moment het fundament waarop we techniek, design en content afstemmen.

We starten met een interaction design. Wat komt er allemaal in de site, hoe zien klikpaden eruit en waar kunnen we slimme interacties inbouwen. We gebruiken hiervoor AdobeXD en leggen hiermee een sterke basis voor het visuele ontwerp. Het visuele ontwerp is de volgende stap waarbij we op basis van de visuele merkidentiteit een passend online ontwerp verzorgen. We werken de verschillende paginatemplates uit in het interactieve ontwerp waardoor we webbouwers heel gericht, snel en efficiënt kunnen aansturen.

Vanaf de eerste dag hebben we oog voor de content. Dit wordt regelmatig onderschat. Maar een website is vooral een doordachte manier om content te presenteren. We helpen je graag met het realiseren van deze content en ondersteunen je met de implementatie ervan.

Een website is een dynamisch platform dat zich continu moet aanpassen aan de omgeving. De markt staat niet stil en de techniek ook niet. Ook zorgen we dat je website goed wordt beschermd. Hiervoor hanteren we samen met onze technische partners heldere abonnementsvormen voor onderhoud en beveiliging. Qua content helpen we je graag om ook deze actueel te houden.

Social media

Een steeds belangrijker pijler in de reis van jouw klanten is social media. Aanwezig zijn op deze kanalen betekent dat er werk aan de winkel is. Het bouwen, onderhouden en monitoren van een groep relevante volgers is geen kinderspel. Ieder merk vraagt om aandacht en hoe spring jij er dan uit. De slimme contentmakers van De creatieve afdeling helpen je graag met het opzetten van een online profiel, een contentkalender en houden de vinger aan de pols of social media voor jou het verschil blijft maken.

Digitale presentaties

Regelmatig vormt een digitale salespitch of presentatietool een vast element binnen de huisstijlmix. Of het nu gaat om een template voor een powerpointpresentatie of een handige salesapp op een mobiel apparaat, samen met onze technische partners realiseren we met grote regelmaat digitale presentatiemiddelen die jouw merk de aandacht geven die het verdient.