Daelmans

Daelmans en De creatieve afdeling werken sinds 2019 actief samen. In eerste instantie werd ons gevraagd om een nieuwe corporate identiteit te bedenken voor de overkoepelende organisatie Daelmans Group. Hiervoor hebben wij onder andere een nieuw logo, brandguide en diverse huisstijl uitingen mogen ontwikkelen. Na dit succes hebben we nog veel mooie projecten mogen maken samen met Daelmans.  Zo hebben wij samen de bekendheid van Daelmans vergroot.

Daelmans Stroopwafels is de marktleider op het gebied van - je raadt het al - stroopwafels.

Een echt Nederlands familiebedrijf die als geen ander weet wat een lekkere Stroopwafel maakt. Daar zijn ze goed in. En ook dol op! Zet je tanden in een Daelmans Stroopwafel en je snapt waarom deze Nederlandse klassieker dankzij Daelmans nu ook wereldwijd favoriet is. Daelmans heeft de stroopwafel internationaal op de kaart gezet en miljoenen mensen laten genieten van deze heerlijk authentiek Nederlandse koek.

Website

In samenwerking met online partner Hashtag Media realiseerden we de Daelmans banket. Met frisse fotografie en een uitstraling die past bij het merk.

Volg ons op Instagram voor meer recent werk.